Bedrijfsprofiel

Met 5 enthousiaste schilders, maken wij al meer dan 60 jaar vakwerk!

Wesdorp Schilders, gevestigd aan Korte Achterweg 10, 4307 AK, te Oosterland. De geschiedenis gaat terug tot 1958 als de heer M. Wesdorp, 'al schilder vanaf zijn veertiende', het bedrijf waar hij werkt overneemt. Ook mevrouw C. Wesdorp-Giljam werkte hard mee in het geheel, zij nam de winkel in de Kerkstraat onder haar hoede.

Later, in 1991, komt zoon Joop Wesdorp het team als glaszetter/schilder versterken. Na het behalen van zijn ondernemersdiploma en de papieren voor meesterschilder wordt Joop mede-eigenaar van de zaak. Ook Lenny, de vrouw van Joop, werkt inmiddels al heel wat jaren mee.

Met onze 5 enthousiaste werknemers verzorgen wij graag het complete pakket voor u (schilderen, glaszetten, behangen, leveren en monteren van gordijnen en binnen- en buitenzonwering en divers spuitwerk). We hebben alle producten, alle kennis en diensten in eigen beheer. En ... bij ons heeft u 1 aanspreekpunt vanaf het eerste contact tot de oplevering van het werk. Dat werkt efficient en bespaart u een hoop tijd. Als u ons belt, mailt, gaan we graag met u in gesprek.

Met vriendelijke groeten,
Joop en Lenny Wesdorp

Openingstijden aan huis: Maandag t/m Vrijdag van 8.00 tot 17.00. Telefoon: 0111 - 641 551

Wij leveren glas, mengen verf op onze eigen mengmachine, verder verkopen we behang / diverse glasweefsels en leveren en plaatsen sierlijsten.

Belt u ons gerust eens vrijblijvend voor alle mogelijkheden waarmee wij u van dienst kunnen en graag willen zijn!
Ook is het binnenschilder /behangwerk het gehele najaar en winter extra aantrekkelijk met korting op het uurloon of een speciale winterkorting op uw vrijblijvend aan te vragen offerte.