Werkzaamheden

Alle voorkomende werkzaamheden zoals in en rondom uw woning.

Met onze 5 enthousiaste werknemers verzorgen wij graag het complete pakket voor u zoals: schilderen, glaszetten, behangen, leveren en monteren van gordijnen en binnen- en buitenzonwering en divers spuitwerk.

Schilderwerk

Al het denkbare schilderwerk, binnen en buiten, van monumentenpand tot nieuwbouw, wordt door ons team technisch en esthetisch goed verzorgd.
Ook het latexwerk wordt vakkundig uitgevoerd. Alle verfsoorten worden op de mengmachine in diverse professionele kwaliteiten voor u op kleur gemaakt. Wij nemen u het werk uit handen zodat uw tijd tot een minimum wordt beperkt.

Wij plakken en dekken alles af, verplaatsen indien nodig en ruimen netjes op zodat u en wij er tevreden op terug kunnen zien.

Behangwerk

Behangen is een van onze vaardigheden die we veel in woningen en kantoren toepassen. Wanneer de ondergrond goed vlak is, kunnen wij het behang netjes aanbrengen. Er zijn veel soorten en mogelijkheden bespreekbaar.

Beglazing

Wij plaatsen alle denkbare beglazing: van spiegels en enkelglas tot alle soorten isolerende en zonwerende beglazing. Ook verzorgen wij breukschades, zodat alles weer glashelder wordt.Spuitwerk

Als het resultaat met kwast of roller niet naar tevredenheid is uit te voeren, worden alle mogelijke onderdelen ter plaatse of in een spuitcabine met verf, hoog- of zijdeglans, bespoten. Ook het verspuiten van spackverven (structuur) in allerlei kleuren behoort tot de mogelijkheden. Juist voor de nieuwbouw is dit een zeer geschikte methode.

De meerkleurige muurverven om te verspuiten op een egale achtergrondkleur geven een zeer mooi, decoratief en duurzaam resultaat (merknamen bijvoorbeeld: Sigmulto en Alphatura).Plafond / Wandafwerking

Hierbij een opsomming van de afwerkingen die in de praktijk voorkomen en door ons vakkundig worden uitgevoerd:

» diverse strakke/gladde uitvoeringen met latexsoorten in allerlei kleuren
» behangwerk voor zowel plafond als wand; hierbij is glasweefsel ook erg geschikt
» afwerken met verf, zowel hoogglans als zijdeglans
» bespuiten met een meerkleurige muurverf op een egale achtergrond wat zorgt voor een zeer mooie en exclusieve uitstraling
» bespuiten met spackverf (structuur) in allerlei kleuren, inclusief alle voorafgaande ondergrondreparaties
» afwerken met diverse structuurverven; kwarts: fijn, middel, grof
» plaatsen van sierlijsten (Orac Decor), zeer ruime keuze

Vraag een offerte aan!